РЕГИСТРАЦИЈА

РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ НА ВЕБ-СТРАНИЦАТА НА ЗПРМ

Регистрирајте се на нашата веб-страница и пополнете ја пристапницата за зачленување

Немам профил

направете си профил

Чекори за креирање профил:

1. Пополнете го образецот за регистрација подолу (креирајте корисничко име и лозинка), 2. На вашата е-адреса ќе добиете порака со линк и со кликнување на линкот ќе го активирате вашиот кориснички профил, 3. Потоа најавете се на веб-страницата со своето корисничко име/е-пошта и лозинка, 4. Откако ќе се најавите, во навигациското мени (горе десно) кликнете на "Членско катче", па на "Пристапница" за да ја пополните пристапницата. Откако ќе ја пополните и таа ќе биде одобрена од Комисијата за зачленување, ќе добиете порака од секретарот на ЗПРМ да уплатите членарина, по што ќе се најдете на листата на преведувачи и толкувачи на ЗПРМ и ќе имате профил на нашиот веб сајт.

правилник за зачленување

Пред да се регистрирате препорачуваме внимателно да го прочитате Правилникот за зачленување во ЗПРМ, кој е достапен за преземање на следниот линк.

User Registration
Внеси го твоето име.
Внеси го твоето презиме.
Користи само букви од латиничната азбука (a-z) и/или бројки (0-9). (Внеси најмалку 8 карактери).
Внеси ја email адресата.
Потврди ја email адресата.
Внеси лозинка.
Потврди ја лозинката.

Имам свој профил

НАЈАВЕТЕ СЕ ВО СИСТЕМОТ

Доколку веќе имате креирано профил, пристапете до страницата за најава