Зоран Ѓузелов

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Зоран Ѓузелов
0038977921927
контрола на квалитет, превод, проверка на превод и лектура
медицина, право  , телекомуникации
англиски, македонски
англиски, македонски
англиски, македонски

Повеќе од 14 години искуство во областа на преведување (англиски <> македонски) во различни домени (медицина, ИТ, право, кориснички упатства, инт.). Овластен судски преведувач.