Сашо Данилов

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Сашо Данилов
078276957
превод
економија/деловно работење, книжевност, наука
англиски, германски, македонски, шпански
германски, македонски
германски, македонски

Дипломиран професор по германски јазик и книжевност и судски преведувач од македонски на германски и обратно.