[:mk]Надица[:en]Nadica[:] [:mk]Петрушевски[:en]Petrushevski[:]

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Надица Петрушевски
контрола на квалитет, превод, толкување, проверка на превод и лектура
дипломатија, економија/деловно работење, животна средина, меѓународни односи, маркетинг, меѓународни организации, медицина, општествени науки, право  , финансии
англиски, германски, македонски
англиски, германски, македонски
германски, македонски

Дипл. стручен толкувач од македонски јазик кон германски јазик и обратно, и од англиски јазик кон македонски јазик