[:mk]Милена[:en]Milena[:] [:mk]Станковска[:en]Stankovska[:]

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Милена Станковска
+38976669162
контрола на квалитет, превод, толкување
дипломатија, енергетика, животна средина, инженерство/ техн. , меѓународни односи, меѓународни организации, медицина, наука, општествени науки, право  
англиски, италијански, македонски, шпански
англиски, италијански, македонски, шпански
англиски, италијански, македонски, шпански

/