Kristina Mladenovska

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Кристина Младеновска
+389 071 310 449
контрола на квалитет, превод, толкување
дипломатија, економија/деловно работење, книжевност, општествени науки, право  , финансии
англиски, италијански, македонски, француски
италијански, македонски
италијански, македонски

/