Искра Стојановска

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Искра Стојановска
превод, толкување
економија/деловно работење, книжевност, општествени науки
англиски, македонски
англиски, македонски
англиски, македонски

Дипломиран професор по англиски јазик и книжевност.

Магистер по конференциско толкување.

Судски преведувач од англиски на македонски и обратно.