[:mk]Ана Марија[:en]Ana Marija[:] [:mk]Иванова[:en]Ivanova[:]

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ана Марија Иванова
+38978214266
превод
дипломатија, економија/деловно работење, меѓународни односи, меѓународни организации, право  , финансии
англиски, германски, македонски
англиски, германски, македонски
англиски, македонски

Дипломиран преведувач од англиски јазик на македонски јазик и обратно и од германски јазик на македонски јазик и култура и магистер по меѓународни односи, европски интеграции и дипломатија. Работно исксутво како вработен преведувач/слободен преведувач на македонскиот пазар и во странство на различни проекти од областа на право, економија, финансии, меѓународни односи. Овластен судски преведувач од англиски јазик на македонски јазик и обратно.