Галерија

 

Фотографии


Видеа

Поттик и поддршка за младите преведувачи
Разговор на националната телевизија со Сара Илиевска и Никола Спасовски,...
Наташа Атанасовска и Елизабета Краљевски во Став на ТВ Плус - Куманово
Разговор со Наташа Атанасовска и Елизабета Краљевски во емисијата Став...
Çmimet Babilon për përkthyes më të mirë - Награда Вавилон за најдобар млад преведувач
Çmimet Babilon për përkthyes më të mirë Награда Вавилон за...
Пренесување на личните имиња во официјалните документи
Работилница на тема „Пренесување на личните имиња во официјалните документи“