Најди преведувач или толкувач

  • За разликите меѓу активните и придружните членови прочитајте овде http://mata.mk/mk/faq/
  • ЗПРМ се гордее со разноликоста на своите членови. За да го најдете најсоодветниот преведувач за вашите потреби погледнете ги биографиите на членовите. За квалитетот на преводот одговара преведувачот што сте го ангажирале

 

Активни членови
Тип на членствоИме и презимеЕmailКонтакт телефонод јазик (превод)на јазик (превод)
Активен членЕмилија Дуковскаemilija.dukovska@t.mk071/ 287 678англиски, германски, македонски, српски, хрватскианглиски, германски, македонски, српски
Активен член-bojan.stojanovikj@gmail.com(+389) 070 876 746--
Активен членСоња Филипова-Гајдоваsonja.filip_gajd@hotmail.com-англиски, македонскианглиски, македонски
Активен член-e.volkanovska@gmail.com+389 75 618471--
Активен член-elizabeta.kraljevski@gmail.com---
Активен членИскра Стојановскаiskradimitrijevska@gmail.com-англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членМарија Беличеваmarija.belicheva@gmail.com+39 3278262327англиски, италијански, македонски, францускианглиски, италијански, македонски
Активен членБлерина Старова Златкуblerinaz@yahoo.com70346383албански, англиски, италијански, македонски, српски, француски, шпанскиалбански, англиски, македонски, француски
Активен членЈана Куновскаjkunovska@gmail.com+38975336607англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорскианглиски, македонски
Активен членСоња Китановска-Кимовскаsonjakitanovska@yahoo.com+38970628486англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членДарко Спасовpolatski@gmail.com0038975802472англиски, македонски, словенечки, српски, хрватски, чешкимакедонски, словенечки, српски, хрватски, чешки
Активен членМаја Тодоровскаmaja.todorovska0508@gmail.com+38976451594англиски, германски, македонскианглиски, германски, македонски
Активен член-thesardzoski@yahoo.com---
Активен член-esapun@yahoo.com---
Активен членВера Кандикјан Ивановскаverakandikjan@gmail.com-англиски, германски, македонскианглиски, германски, македонски
Активен член-jordanashemko@gmail.com---
Активен членЛуљета Адемиluljetademi@gmail.com38971677303албански, англиски, македонскиалбански, англиски, македонски
Активен членИванка Апостолова Баскар ivankaapostolova@gmail.com075 288 143 словенечкимакедонски
Активен членНаташа Атанасовскаilievskanatasha@yahoo.com070 341502 англиски, македонскианглиски, македонски
Активен член-janailievska@gmail.com---
Активен член-monika_stanoeva@hotmail.com---
Активен членКатерина Миленова Захариевkaterina.milenova@gmail.com-италијански, македонски, шпанскииталијански, македонски
Активен членСтела Босилковскаbosilkovs@gmail.com078 412 274англиски, босански, македонски, словенечки, српски, хрватскианглиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорски
Активен член-linguaconnect.mk@gmail.com---
Активен членАрдита Зулфиуarditazulfiu@gmail.com-албански, англиски, македонски, шпанскиалбански, македонски
Активен членСандра Ангеловска - Богатиноскаsangelovska@gmail.com38971257717англиски, италијански, српскииталијански, македонски
Активен членАлександар Станковиќalex.resides@gmail.com+389 (71) 859-858англиски, македонски, српскианглиски, македонски, српски
Активен членСања Михајловиќ-Костадиновскаsanja.flf@gmail.com-македонски, шпанскимакедонски, шпански
Активен членОгнена Никуљскиognenan@yahoo.com00 389 78 483 539англиски, македонски, српски, шпанскианглиски, македонски, шпански
Активен членДушица Алексиевски - Гулабоскиaleksievski@hotmail.com070 383 255англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членЕлена Митричкаelena_mitrichka@hotmail.com+38978912956германски, македонскигермански, македонски
Активен член-m.girevska@gmail.com---
Активен членРадомир Трајковиќradomir.trajkovic.elng@gmail.com+389 70 515 230англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членСашо Даниловdanilov_sasho@yahoo.com078276957германски, македонскигермански, македонски
Активен член-lindita.abdullahu@gmail.com---
Активен член-skaznuvalka@gmail.com---
Активен членДрагана Велковскаdraganavelkovska@gmail.com+38978272664англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членМирјана Алексоска-Чкатроскаckatra@t.mk-англиски, македонски, српски, француски, хрватскимакедонски, француски
Активен членИрена Кацарски - Ќимоваkimovi@t.mk+389 (0)71 308 516англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорскианглиски, македонски
Активен членАјнур Касоaynurkaso@gmail.com-англиски, македонски, турскианглиски, македонски, турски
Активен член-katicamk@yahoo.com---
Активен членРајна Кошкаarielle_mk@yahoo.com-англиски, српски, хрватскианглиски, македонски, српски
Активен член-mdamjanoski@gmail.com---
Активен член-n.gjelincheski@yahoo.com---
Активен член-jane.bozinovski@gmail.com---
Активен членДаниел Матракоскиdaniel.matrakoski@gmail.com075/730-992англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членЖаклина Поп-Ангеловаzpopangelova@gmail.com070248403босански, бугарски, македонски, српски, француски, хрватски, црногорскимакедонски, француски
Активен членЉубица Арсовскаljubicaarsovska@yahoo.com+389 70 314 514англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорскианглиски, македонски
Активен членВјоса Таипи Vjosa Taipit.vjosa@gmail.com077907331албански, англиски, македонскиалбански, македонски
Активен членЃургица Илиеваgjurgica.i@gmail.com071317234англиски, македонски, српски, францускианглиски, македонски
Активен членСандра Лазаревскаsandra.lazarevska@gmail.com071 234 832англиски, германски, македонски, српскианглиски, германски, македонски
Активен членНаташа Колеќевска Георгиевскаnkolekevska@yahoo.com+38970369674англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорскианглиски, македонски
Активен членСилвана Симоскаsimoskasilvana@gmail.com070 278258германски, македонски, српски, хрватскигермански, македонски
Активен член-zeynepmk@yahoo.com---
Активен членНадица Петрушевскиnadica.de@gmail.com-англиски, германски, македонскигермански, македонски
Активен членКалина Јаневаmelagranina@gmail.com-англиски, италијански, македонскианглиски, македонски
Активен член-grozdanoskiz@yahoo.com---
Активен членВесна Трајковскаtrajkovska_vesna@yahoo.com077623213англиски, македонскианглиски, македонски
Активен членДаниела Колескаdanielakoleska@gmail.com077 575 259 англиски, македонски, францускианглиски, македонски, француски
Активен членЕниена Аети enienaaeti@gmail.com00389 (0) 70 815 321албански, англиски, македонски, српскиалбански, англиски, македонски
Активен членАна Попова Манасиевскаanamanasievska@gmail.com38970737001англиски, македонски, српскианглиски, македонски
Придружни членови
Тип на членствоИме и презимеЕmailКонтакт телефонод јазик (превод)на јазик (превод)
Придружен членЗорица Врчковскаvrckovskazo@gmail.com+38978293951англиски, македонскианглиски, македонски
Придружен член-dimitrova.angela93@gmail.com---
Придружен член-jansofija@gmail.com---
Придружен членАна Марија Ивановаa.ivanova@live.com+38978214266англиски, германски, македонскианглиски, македонски
Придружен членМарија Милеваmarijamileva06@gmail.com070 714 306италијански, македонскииталијански, македонски
Придружен член-lara.prokopieva@gmail.com---
Придружен член-ayhansaban@yahoo.com---
Придружен член-nita.deari@erc.org.mk---
Придружен членМарија Зографска Алексоваparola.sudski.prevodi@gmail.com70217024англиски, италијански, македонски, шпанскианглиски, италијански, македонски, шпански
Придружен членВесна Продановска-Попоскаvesnaprof@gmail.com076462909англиски, бугарски, македонскианглиски, бугарски, македонски
Придружен член-danchehiller@gmail.com---
Придружен член-silvanakolevska@yahoo.com---
Придружен член-trajanoska.maja0@gmail.com---
Придружен член-jovanova.13@gmail.com---
Придружен член-s.nechovska@avmu.mk---
Придружен член-kristina.v.kostova@gmail.com---
Придружен член-rizvanbela@hotmail.com---
Придружен членМагдалена ШитовLSprevod@gmail.com+389 78 225 899англиски, босански, бугарски, германски, македонски, полски, српски, хрватски, црногорскианглиски, германски, македонски
Придружен член-feniksmk@hotmail.com---
Придружен членМариана Палашевскаpalasevskam@hotmail.com078 403 385германски, македонскигермански, македонски
Придружен членМартин Трајановскиmartintrajanovski@yahoo.com075 652 890англиски, босански, бугарски, српски, хрватски, црногорскианглиски, македонски, српски, хрватски
Придружен членИвана Рамљакivana.ramljak@gmail.com+389 (0)78 445 087англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорскианглиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорски
Придружен членЗлатка Ѓорѓиеваzlatka987@yahoo.com075333708англиски, германскимакедонски
Придружен членНадица Ѓошевскаnadica519@yahoo.co.uk389070556044англиски, македонскианглиски, македонски
Придружен член-gordana.petrovska@gmail.com---
Придружен член-elenakoneska@hotmail.com---
Придружен членКсенија Шутеваksenija.shuteva@gmail.com075 321 849англискимакедонски
Придружен членСања Фурнаџиска-Адамсsanja.furnadjiska@gmail.com075264932англиски, македонски, францускианглиски, македонски, француски
Придружен член-kristina.mitkovska@gmail.com---
Придружен членАнета Пауноскаaneta.paunovska@gmail.com076/ 407 814англиски, бугарски, македонски, српски, хрватскианглиски, македонски, српски
Придружен членВесна Христова mijalovav@gmail.com070 706 573 англиски, македонскианглиски, македонски
Придружен членКристина Младеновскаkristina_mladenovska@hotmail.com+389 071 310 449италијански, македонскииталијански, македонски
Придружен член-adoneva@yahoo.com---
Придружен членМагдалена Костовскаmagi.velevska@gmail.com+389 78 450 458англиски, македонскианглиски, македонски
Придружен членМирослав Божиќmiroslav.bozic@outlook.com+389 71 912 265англиски, германски, македонски, српскианглиски, германски, македонски, српски
Студенти
СтудентСтојанка Милошескаstojanka.milosheska@gmail.com+38975212566англиски, германскимакедонски
СтудентКсенија Митковскаksenija.mkd@gmail.com071 531 787албански, англиски, македонскиалбански, англиски, македонски
СтудентМарија Ангеловскаmarija.angelovska94@hotmail.com075 378 929англиски, македонскианглиски, македонски
Студент-aleksandra_mihajlovska@yahoo.com---
Jump to page:
1 2