Седма годишна конференција

Ве покануваме на 7. годишна конференција, на која ќе зборуваме за БЕЗБРОЈ НИЈАНСИ НА КНИЖЕВНИОТ ПРЕВОД! Пријавувањето почнува денес! Конференцијата ќе се одржи на 14.12.2019 година, сабота, во х. Порта во Скопје. Регистрацијата ќе започне во 09:15 часот, а со […]