Прогласување на победниците на Конкурсот за најдобар млад преведувач „ВАВИЛОН“

 

По повод Европскиот ден на јазиците за 2015 год., ќе ги прогласиме победниците на второто
издание на Конкурсот за најдобар млад преведувач „ВАВИЛОН“, кој го организираат
Делегацијата на ЕУ и Здружението на преведувачи на РМ. Повелете на церемонијата за
прогласување на победниците во понеделник, 28 септември, во 12 часот, во ЕУ Инфо-центарот.
babylon-2015-objava[1]

По повод Европскиот ден на јазиците за 2015 год., ќе ги прогласиме победниците на второто издание на Конкурсот за најдобар млад преведувач „ВАВИЛОН“, кој го организираат Делегацијата на ЕУ и Здружението на преведувачи на РМ. Повелете на церемонијата на прогласување на победниците во понеделник, 28 септември, 12 часот, во ЕУ Инфо-центарот.