НАЈДЕТЕ ПРЕВЕДУВАЧ ИЛИ ТОЛКУВАЧ

ИЗБЕРЕТЕ ПРЕВЕДУВАЧ ИЛИ ТОЛКУВАЧ ЗА УСЛУГАТА ШТО ВИ Е ПОТРЕБНА

Пребарајте и филтрирајте ги нашите членови според услугите што ги нудат. Така лесно ќе го најдете преведувачот или толкувачот кој е најсоодветен за услугата што ви е потребна.

Prebaruvanje preveduvaci

Филтрирај според име и презиме

Користи го овој филтер доколку бараш конкретен преведувач.

Филтрирај според тип на толкување

Избери тип на толкување кој ти е потребен и соодветниот јазик.

Филтрирај според тип на превод

Избери тип на превод кој ти е потребен и соодветниот јазик.

Филтрирај според сродна јазична услуга

Избери тип на сродна јазична услуга која ти е потребна и соодветниот јазик.

Филтрирај според специјализација

Избери специјализација што ти е потребна.

“ЗПРМ се гордее со разноликоста на своите членови. За да го најдете најсоодветниот преведувач за вашите потреби погледнете ги биографиите на членовите. За квалитетот на преводот одговара преведувачот што сте го ангажирале.”

Лукреција Маљковиќ Атанасовска

• MKD +389 078484384 •

• •


lukreciam@gmail.com

Зорица Николовска

• MKD +389 70351720 •

• Скопје •


zorica.nikolovska@hotmail.com

Ирина Талевска

• MKD +389 •

• Скопје •


irinatalevska@gmail.com

Моника Митрева

• MKD +389 76302303 •

• Скопје • Велес


monika_stanoeva@hotmail.com

Ана Попова-Манасиевска

• MKD +389 70737001 •

• Скопје •


anamanasievska@gmail.com

lingvakon@gmail.com

Иванка Апостолова Баскар

• MKD +389 075288143 •

• Аеродром [Град Скопје] • Скопје

ASNOM 20/2/28, 1000 Skopje


ivankaapostolova@gmail.com

Иван Колеќевски

• MKD +389 70597872 •

• Скопје • Центар [Град Скопје]


ivankol@hotmail.com

Магдалена Шитов

• MKD +389 78225899 • HRV +385 993543090

• Скопје • Хрватска

Скопје


Lsprevod@gmail.com

shitov.magdalena@gmail.com

Благоја Јовановски

• MKD +389 78405100 •

• Скопје • Тетово


blagoja.baze@yahoo.com

Марија Ангеловска

• MKD +389 75378929 •

• Скопје •


marija.angelovska94@hotmail.com

Нина Нанова

• MKD +389 75366666 •

• Скопје •

Bul. Partizanski odredi 29/1 dp 5, TC Bunjakovec, 1000 Skopje


letraglobal@gmail.com

ninastrv@gmail.com

Мартина Кимовска

• •

• •


martina.kimovska@gmail.com

Маринела Станковска

• MKD +389 071501963 •

• Скопје • Аеродром [Град Скопје]


marinela81@gmail.com

marinela_81@yahoo.com

Соња Китановска Кимовска

• MKD +389 70628486 •

• Скопје • Битола


sonjakitanovska@yahoo.com

Наташа Атанасовска

• MKD +389 70341502 •

• Куманово • Скопје

Доне Божинов 12/1, 1300 Куманово


ilievskanatasha@yahoo.com

Марија Димовска

• MKD +389 71313155 •

• Скопје • Битола


marija.dimovska@gmail.com

Игор Поповски

• •

• Скопје •


igorpp0711@gmail.com

Катица Гароска Ацевска

• MKD +389 70342867 •

• Скопје • Охрид


katicamk@yahoo.com

Lirim Shala

• MKD +389 78214443 •

• Скопје • Тетово

Ul. 146, Br. 15


i_liri_m@hotmail.com

Руди Горгиев

• •

• •


rgorgiev@t.mk

Наташа Колеќевска-Георгиевска

• MKD +389 70369674 •

• Скопје • Охрид

Skopje


nkolekevska@yahoo.com

nkolekevska@gmail.com

Сандра Лазаревска

• MKD +389 71234832 • AUT +43 6765057067

• Скопје • Виена, Австрија


sandra.lazarevska@gmail.com

Нита Деари

• •

• Скопје • Куманово


nita_selimi@yahoo.com

Вера Кандикјан Ивановска

• MKD +389 71846857 •

• Скопје •

Анкарска 31/17


verakandikjan@gmail.com

verakandikjan@gmail.com

Јана Куновска

• MKD +389 75336607 •

• Скопје • Скопје

Орце Николов 155/5-8, Скопје


jkunovska@gmail.com

jana@transforma-int.com

Дарко Спасов

• MKD +389 75802472 •

• Скопје • Кочани


polatski@gmail.com

Ирена Кацарски-Ќимова

• MKD +389 70308516 •

• Скопје • Охрид


kimovi@t.mk

Марија Беличева

• •

• Bologna, Italy • Скопје


marija.belicheva@gmail.com

Огнена Никуљски

• MKD +389 78483539 •

• Скопје •


ognenan@yahoo.com

ognenan@gmail.com

Сашка Пејковска

• MKD +389 75289181 •

• Скопје •


pejkovska@yahoo.com

Ајхан ШАБАН

• MKD +389 70600407 •

• Гостивар • Скопје


ayhansaban@yahoo.com

poliglotlat@yahoo.com

Мирослав Божиќ

• MKD +389 74246886 •

• Скопје •


miroslav.bozic@outlook.com

Ана Марија Иванова

• MKD +389 78214266 •

• Скопје • Скопје


a.ivanova@live.com

Марија Милева

• MKD +389 70714306 •

• Виница •


marijamileva06@gmail.com

Милена Станковска

• MKD +389 76669162 •

• Куманово • Скопје


milena.stankovska@gmail.com

Жан Станоевски

• •

• Скопје •


jsskopje.cs@gmail.com

jsskopje.cs@gmail.com

Зоран Ѓузелов

• MKD +389 77921927 •

• Струмица •


zoki.gjuzelov@gmail.com

Елизабета Кркачева Гренерон

• FRA +33 672642957 •

• Перпињан, Франција • Скопје


e.greneron@laposte.net

Светлана Наумовска

• MKD +389 70352879 •

• Скопје • Скопје

11 октомври 10


preveduvac.angjelovska@gmail.com

s.amgelovska@sobranie.mk

Сандра Ангеловска-Богатиноска

• MKD +389 71257717 •

• Скопје • Маврово и Ростуша

ул. „Антон Попов“ бр.1/3-6, Кисела Вода, Скопје


sangelovska@gmail.com

Кристина Ивановска

• MKD +389 71252703 •

• Скопје •

Илинден, Скопје


kristina.mitkovska@gmail.com

globaldesk.mk@gmail.com

Жаклина Поп-Ангелова

• MKD +389 70248403 •

• Центар [Град Скопје] • Центар [Град Скопје]

Шумадиска бр.3/1-5, 1000 Скопје


zpopangelova@gmail.com

jacqueline.pop-angelova@diplomatie.gouv.fr

Живко Грозданоски

• MKD +389 78725397 •

• Скопје • Кичево


grozdanoskiz@yahoo.com

Филип Кочовски

• AUS +61 434576751 •

• Мелбурн, Австралија •

Melbourne, VIC, Australia


info@balkantranslations.com.au

Јане Божиновски

• MKD +389 70399867 •

• Скопје •


jane.bozinovski@gmail.com

Магдалена Костовска

• MKD +389 78450458 •

• Скопје •


magi.velevska@gmail.com

kostovska.translation@gmail.com

Милан Дамјаноски

• MKD +389 •

• Скопје •


mdamjanoski@gmail.com

Сања Фурнаџиска-Адамс

• MKD +389 75264932 •

• Скопје •


sanja.furnadjiska@gmail.com

Радомир Трајковиќ

• MKD +389 70515230 •

• Скопје • Куманово


radomir.trajkovic.zprm@gmail.com

Мартин Трајановски

• MKD +389 75652890 •

• Скопје •


martintrajanovski@yahoo.com

Oliver Trajanovski

• MKD +389 70725156 • MKD +389 23132476

• Центар [Град Скопје] • Скопје

Kozara 68 – 1/9 Skopje


olivertr73@gmail.com

ollietr@hotmail.com