[:mk]Стела [:en]Stela[:] [:mk]Босилковска [:en]Bosilkovska[:]

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Стела Босилковска
078 412 274
контрола на квалитет, превод, толкување, проверка на превод и лектура
животна средина, книжевност, наука, општествени науки, уметност
англиски, босански, македонски, словенечки, српски, Српско-хрватски, хрватски, црногорски
англиски, босански, македонски, словенечки, српски, хрватски
англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорски

Родена во Земун, Србија, високо образование - диплома и мастер на Филолошки факултет - Белград (преведувачка насока); магистер на Филолошки факултет - Скопје (конференциско толкување); докторанд на ПФБТ - УКЛО - Битола. 

Работи на ПФБТ - УКЛО - Битола како Виш лектор по англиски јазик

This file has been removed.