Радомир Трајковиќ

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Радомир Трајковиќ
Потпретседател
+389 70 515 230
контрола на квалитет, превод, толкување
економија/деловно работење, енергетика, животна средина, меѓународни организации, медицина, наука, општествени науки
англиски, македонски, српски
англиски, македонски
англиски, македонски
англиски, македонски
англиски, македонски

-