Нина Шутарева

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Нина Шутарева
Член
+38975366666
превод, толкување
економија/деловно работење, енергетика, животна средина, инженерство/ техн., право, телекомуникации, финансии
англиски, германски, македонски, шпански
англиски, германски, македонски, шпански
англиски, германски, македонски
англиски, германски, македонски, шпански
англиски, германски, македонски
преведувач и толкувач по германски, англиски и шпански јазик