Milena Nedevska

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Милена Недевска
превод, проверка на превод и лектура
енергетика, животна средина, инженерство/ техн. , книжевност, маркетинг, медицина, наука, патенти, телекомуникации, уметност
македонски, француски
англиски, македонски, француски
македонски, француски

Милена Недевска, магистер по лингвистика. Дипломира и магистрира на Катедрата за романски јазици и книжевности, отсек француски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје. Се занимава со книжевни преводи и со преводи од различни области.