Марија Секулоска

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Марија Секулоска
Член
+389 70 382 337
превод, проверка на превод и лектура, толкување
општествени науки, телекомуникации
англиски, италијански, српски
англиски, италијански, српски
македонски
англиски, италијански, српски
македонски
Преведувач, судски преведувач и професор по италијански јазик