[:mk]Ивана[:en]Ivana[:] [:mk]Рамљак[:en]Ramljak[:]

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ивана Рамљак
+389 (0)78 445 087
превод, толкување, проверка на превод и лектура
дипломатија, економија/деловно работење, енергетика, инженерство/ техн. , меѓународни односи, книжевност, маркетинг, меѓународни организации, медицина, наука, општествени науки, право  , телекомуникации, уметност, финансии
англиски, босански, македонски, српски, Српско-хрватски, хрватски, црногорски
англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорски
англиски, босански, македонски, српски, хрватски, црногорски

Судски преведувач и толкувач од македонски на хрватски и обратно.