Gjurgica Ilieva

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ѓургица Илиева
071317234
контрола на квалитет, превод, толкување, проверка на превод и лектура
дипломатија, меѓународни односи, книжевност, меѓународни организации, општествени науки, право  
македонски, Српско-хрватски, француски
англиски, македонски, српски, француски
англиски, македонски

Преведувач и толкувач од англиски-македонски и обратно (во ретки ситуации работам и со српски и француски кон англиски и македонски).

Се занимавам со книжевни и стручни преводи, како и со конференциско толкување.