Ениена Аети

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ениена Аети
00389 (0) 70 815 321
контрола на квалитет, превод, толкување
животна средина, меѓународни односи, книжевност, маркетинг, меѓународни организации, наука, општествени науки, право  , телекомуникации
албански, англиски, македонски, српски
албански, англиски, македонски, српски
албански, англиски, македонски

Албански/Македонски/Англиски толкувач и преведувач со 15 годшно искуство.