Душанка Ташева

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Душанка Ташева
077540052
контрола на квалитет, превод, толкување, проверка на превод и лектура
меѓународни односи, книжевност, маркетинг, медицина, право  , телекомуникации, финансии
македонски
албански, англиски, македонски
албански, англиски, македонски

Поседувам одлични комуникациски способности неопходни за соочување и со најтешките работни обврски како и способност за воспоставување на контакти.  Изразена спремност за прифаќање на туѓи идеи како и желба за изучување и достигнување нови успеси и цели.

 

This file has been removed.