[:mk]Блерина[:en]Blerina[:] [:mk]Старова Златку[:en]Старова Златку[:]

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Блерина Старова Златку
Член
70346383
превод, толкување
дипломатија, економија/деловно работење, животна средина, маркетинг, меѓународни организации, медицина, општествени науки, право  , финансии
албански, англиски, италијански, македонски, француски
албански, англиски, италијански, македонски, српски, француски, шпански
албански, англиски, македонски, француски
албански, англиски, италијански, француски
албански, англиски, италијански, француски

Толкувач и преведувач со 20 годишно искуство на македонски, албански, англиски и француски. Акредитиран толкувач од европските институции.