Анета Пауноска

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Анета Пауноска
Член
076/ 407 814
превод,
животна средина, инженерство/ техн., книжевност, меѓународни организации, општествени науки, право, уметност
англиски, бугарски, македонски, српски, Српско-хрватски
англиски, бугарски, македонски, српски, Српско-хрватски, хрватски
англиски, македонски, српски, Српско-хрватски
Магистер по студии на култура, дипломирана по родови студии и инженер архитект. Ме интересираат антропологија, комуникации, филозофија, историја, уметност и историја на уметност. Овластен судски преведувач ЕН/МК и обратно.