1715_EU_BABYLON_2016_web_banner_MK[1]

КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР МЛАД ПРЕВЕДУВАЧ “ВАВИЛОН”

Делегацијата на Европската Унија, во соработка со Здружението на преведувачи ЗПРМ, со задоволство го објавува Конкурсот за најдобар млад преведувач

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Прошетајте, разгледајте, дознајте, пишете ни

home_mata

Мисијата на Здружението на преведувачи на Република Македонија (ЗПРМ) е:

  • да воведе професионални стандарди на пазарот во Република Македонија,
  • да работи на професионалниот развој на членовите на професијата и
  • да создава позитивна перцепција за професијата „преведувач“ меѓу членовите на професијата, потенцијалните клиенти и пошироката јавност.
[ws-facebook-likebox url=”https://www.facebook.com/macedoniantranslatorsassociation” width=”340″ height=”400″ show_faces=”true” show_Header=”true” show_border=”false” ]


youtube-mata

ПАРТНЕРИ

CEATL

termnet

iapti

АКТИВНОСТИ

1715_EU_BABYLON_2016_web_banner_MK[1]

Вавилон 2016

conference

Конференција 2016

EVENTS1

Настани

joinUs

Зачлени се

find-translator-button

Најди преведувач